Ralph Moorman Favourites Kerstbox

Word jij ook altijd zo blij van het uitpakken van een kerstpakket? Ik ben altijd zo nieuwsgierig wat er in zit als ik iemand met zo’n grote doos zie slepen! Dit jaar nam ik het heft in eigen hand en meldde me aan voor de winter edition van JouwBox (die gewoon lekker thuisbezorgd werd). 

Mijn unboxing en review van de vorige JouwBox Editie 2 kun je hier teruglezen: https://www.made-from-scratch.nl/jouwbox-unboxing/

Winter edition

De JouwBox editie 3 is een luxe kersteditie. Ruim op tijd voor de feestdagen en in deze box zit alles wat jij nodig hebt om de winter door te komen. Heerlijk voor jezelf maar ook heel leuk om cadeau te geven want de box is deze keer extra feestlijk ingepakt.

Hiermee voorkom jij die winterdip

Het griep-seizoen komt er aan. Dat we door de regen moeten fietsen kunnen we misschien niet helemaal voorkomen, maar als het op de weerstand aankomt kunnen we wel vast een voorsprong nemen door te zorgen dat de volgende zaken in ieder geval op pijl zijn:

Omega 3: Arctic Blue Visolie capsules
Wist je dat je ook echt beter voelt als je voldoende Omega 3 binnen krijgt? Ik eigenlijk niet, tot in ik in de vorige box de visolie capsules ontdekte. Naast gezondheidsvoordelen voor je hart en hersenen heeft Omega 3 (met name DHA) een positieve invloed op je gemoedstoestand. 
Deze keer de visolie capsules van Arctic Blue in de box. Deze visolie wordt gewonnen uit snijresten van verse wilde kabeljauw. Weer een mooi voorbeeld van een restproduct waar weer iets moois van gemaakt wordt. Dat geeft meteen al een goed gevoel!

Multi-vitamine: Vitals Elke Dag capsules
Een gezonde levensstijl begint natuurlijk bij gezonde voeding. Om er daarnaast zeker van te zijn dat je niets mist kun je een multi nemen. De Elke Dag capsules van Vitals kunnen door de samenstelling optimaal opgenomen worden door het lichaam. 
Heel handig: Je kunt de capsules ook open breken en het poeder rechtstreeks door bijvoorbeeld een shake of smoothie mengen. 
Deze multi is vanwege de samenstelling van de capsule en met name de verschillende vitamine’s B heel geschikt voor vegetariërs (de capsule is niet veganistisch). 

Zon in een potje: A. Vogel Vitamine D3
In de winter is het minder lang licht en schijnt de zon minder sterk. Uit zonlicht maakt ons lichaam zelf Vitamine D aan, maar wat als we daar niet genoeg zonlicht voor krijgen in Nederland? Vorig jaar waren we om deze tijd in Hawaii, heerlijk. Ik kan het iedereen aanraden. Mocht dat nou net even niet lukken, dan is er gelukkig ook deze Vitamine D3 van A. Vogel

Superfood: Liquid Gold concentrated Bone Broth
Nu al de superfood trend van 2019: Deden we een tijdje geleden ineens allemaal boter in de koffie, nu is er Bone Broth of botten bouillon (oké, het is misschien niet helemaal nieuw, de Chinese geneeskunde schrijft dit al eeuwen voor). De geconcentreerde Bone Broth van Liquid Gold wordt verkregen door botten van biologische rundveehouderij zo lang te laten trekken dat de mineralen, aminozuren en eiwitten oplossen. Ook weer verkregen uit een restproduct een daarmee draagt de consumptie hiervan niet bij aan de veestapel, wat een grote plus is. 
Deze geconcentreerde bouillon is neutraal van smaak, goed voor botten, spierherstel en darmstelsel en geeft een verzadigd gevoel. Wij raden aan: een theelepel door de post-workout shake. 

Om te shinen met de feestdagen

Ook je huid krijgt het te verduren deze winter. Daarom een aantal producten die net dat beetje extra doen.


Rosalpina Nourishing Cream
Of deze editie van de JouwBox een beetje goede value-for-money is? Nou ik dacht het wel als er dit soort producten in zitten! Deze feestelijke kersteditie van de Rosalpina Nourishing Cream van Piroche werd speciaal voor de Ralph Moorman geproduceerd. Het is een voedende creme die ondanks de regenerende werking snel intrekt. Ik vind deze creme daarom heel prettig aan te brengen onder je make-up. Zonder SPF dus vooral geschikt voor de donkere winterdagen of ‘s nachts. 
De fijne producten van Rosalpina zijn verkrijgbaar in de webshop van Pilou Cosmetics

Earth.Line Argan Repair Body Lotion
Deze body lotion in een prachtige verpakking is vegan en dierproefvrij. En wat worden we toch blij van handige verpakkingen. Gewoon een fijne bodylotion dus!

We Love the Planet (deo) Stick Forever Fresh
Oké, het was even wennen, een deo stick in plaats van onze vertrouwde spray. Maar zeg nou zelf: elke dag met zo’n spuitbus een gat in de ozonlaag spuiten is echt niet meer van deze tijd. En mocht je toch een tripje naar de zon boeken deze winter, dan mag deze stick tenminste wel gewoon mee in je handbagage. 

Bee Honest Cosmetics Body Oil Zoete Amandel
In de vorige JouwBox maakten we al kennis met lekkere shampoo van Bee Honest Cosmetics en nu dan eindelijk de verzorgende olie voor het lichaam. Deze olie ruikt heerlijk en is vooral fijn om meteen na het douchen in te masseren. 

Momentjes voor jezelf

In de JouwBox dit keer ook een aantal guilt-free pleasures! Een lekker wijntje, kikkererwt- en linzenchips en thee van Nederlandse bodem.Rude Health Cornitas
Deze Chickpea & Lentil chips van Rude Health zijn lekker zout. Wat dikker dan de linzenchips van de Appie en doen een beetje denken aan gepofte chips. Wij duimen dat dit een voorbode is voor nog meer producten van Rude Health in de box, want ze hebben nog heel veel smaken porrdige die we moeten proberen! 

Anne’s thee van Tea by Me
Hé, theeleut! Heb je er wel eens over nagedacht waar die thee vandaan komt? Precies, meestal van ver. Maar daar kan nu verandering in komen. Bij Tea by Me kun je namelijk je eigen theeplant bestellen die bestand is tegen het Nederlandse klimaat.
In de JouwBox alvast een voorproefje thee van Nederlandse bodem: Anne’s thee is heerlijke kop thee om mee op de bank te kruipen terwijl je eens rustig bedenkt waar die theeplant komt te staan. 

Sélection De Marotte Rouge
Een klein flesje wijn in de JouwBox? Daar moet dan wel iets bijzonders mee zijn. Een Nederlands echtpaar dat sinds 1997 eerlijke wijnen maakt in Zuid Frankrijk ontwikkelde deze biologische wijn, laag in restsuiker en sulfiet. En af en toe een glaasje rood mocht toch?

Al met al weer een box vol heerlijke producten dus. Op een sjaal en lippenbalsem na zijn we helemaal klaar voor de kou. Voor de volgende box hoop ik weer op wat lekkere dingen om te proberen en ik ben heel benieuwd of het lukt om de box zo afwisselend te houden!

Ook een JouwBox met Ralph Moorman favourites?

JouwBox is een box vol met heerlijke producten die elke drie maanden wordt thuisbezorgd. Je kunt ook per een keer een box bestellen en als je liever eerst weet wat er in zit kun je ook wachten met bestellen tot de nieuwe box is uitgekomen (maar: op is op!).
Alle producten in de box zijn uitgezocht door voedingsdeskundige Ralph Moorman himself, bekend van de Hormoonfactor.
De JouwBox zit dus altijd vol met dingen die goed voor je zijn. Goed voor je lijf, je huid of haar, superfoods, supplementen en meestal ook een paar lekkere dingen of nieuwe producten om te proberen.

De JouwBox feestdagen-editie is nog tot het eind van het jaar te bestellen voor €45 inclusief verzendkosten op www.jouwbox.nl (€39 per box als je abonnement neemt, je krijgt dan elke 3 maanden een nieuwe box). 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *