JouwBox unboxing


There’s a new box in town! Of eigenlijk al een paar maanden, want dit is alweer de tweede editie van de JouwBox. Deze box kost €39 inclusief verzendkosten en eens in de drie maanden komt er een nieuwe box uit.

Voor wie niet zo van verrassingen en abonnementen houdt: bij JouwBox kun je op de site (www.jouwbox.nl) precies zien wat er in de huidige box zit en als dat je bevalt dan kun je die box gewoon bestellen. Ik vind dat echt ideaal. Nu was ik bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe oogcrème en kon ik zien dat in editie van 2 van de JouwBox een full size oogcrème t.w.v. €43 euro zat. Dan heb je de box er meteen al uit en is het wel erg leuk om ook nog allerlei andere producten te kunnen proberen! 

Ik ben erg onder de indruk van de value-for-money van deze box. In deze tweede editie van JouwBox zaten 10 producten, waarvan er 8 full-size waren. De negende was een masker waar je volgens mij wel 3 x mee vooruit kunt en de tiende was een travel size van de moisturising olie van Squalan in de handigste verpakking die ik tot nu toe voor een olie ben tegengekomen. 
De producten zijn een mix van voeding en verzorging, allemaal geselecteerd door levensmiddelentechnoloog Ralph Moorman (bekend van het Hormoonfactorprogramma). De verzorgingsproducten zijn zowel voor dames als heren geschikt, maar de box is niet per-se helemaal vegetarisch (hoewel een van mijn favoriete vleesvervangers Jackfruit er dit keer wel bij zat). 

De huidige box is nog tot eind oktober te bestellen via jouwbox.nl en  (zolang de voorraad strekt). Vanaf 1 november ligt editie 3 van de JouwBox klaar. Perfecte timing dus ook als je iemand blij wilt maken met een kerstpakket dat wél goed voor je is. 

De leukste voedingsproducten in deze box vond ik de Royal Green Extra Virgin Kokosolie, Upton’s Naturals Original Jackfruit en de Lemon Ginger snacks van Bite & Smile.
Kokosolie heb je nodig om een heerlijke kurkuma latte te maken. Zonder vet kun je de werkzamen stoffen van kurkuma namelijk niet opnemen (klik hier voor het recept!). 
Wraps met BBQ Jackfruit at ik voor het eerst bij Café Hartbiet in de Nieuwe Yogaschool. Echt een ontdekking! Zo veel lekkerder dan vlees en compromisloze vleesvervanger. In de JouwBox zit de naturel variant, bij de AH hebben ze ook nog andere smaken. Ik vind in een wrap met BBQ saus, geraspte wortel met rozijntjes, courgette of coleslaw het lekkerst. 
In de zak van Bite & Smile zitten 10 los verpakte Lemon Ginger snacks. En lekker en verantwoord tussendoortje. 

Mijn favoriete verzorgingsproducten in deze box waren de Eye Balm van Rosalpina, de Squalan Moisturizer en de MudMasky Morning Boost Mask. 

Rosalpina Eye Balm
Ik was toevallig net op zoek naar een nieuwe oogcrème en ben nu erg blij met deze. De crème ruikt niet te sterk en heeft een handig pompje. Wel even opletten want het pompje is niet afgesteld op de hoeveelheid die je nodig hebt! Een speldenknopje is voldoende voor beide ogen. Ik vind het heel prettig dat deze crème snel en niet vet droogt, waardoor je er vrijwel direct make-up overheen aan kunt brengen. 

Squalan Moisturizer
Bij mijn favoriete yogastudio Yogafest (die helaas niet meer in het Westerpark zit) pakte ik al eerder een sachet van Squalan mee. Super fijne producten, maar lieve cosmeticamerken, olie in een sachet is echt heel onhandig. 
Maar in de JouwBox zit de verzorgende olie van Squalan in een travelsize buisje van 5ml.

In.de.beste.verpakking.ooit.

De olie van Squalan is wat dikker en in het buisje zit een soort rollertje, waardoor je de olie heel makkelijk aan kunt brengen. Zo verspil je geen druppel meer (ben ik de enige die het soms zonde vindt dat de helft van je crème op je vingers eindigt?) en kun je het product heel gericht aanbrengen. 

MudMasky Morning Boost Mask
Koffie voor je huid! Wat een feestje om de dag mee te beginnen. Dit masker heeft slechts 30 seconden nodig om te activeren en past daarmee zelfs in het meeste compacte ochtendritueel. Je brengt het aan, laat het even intrekken tijdens het tanden poetsen, spoelt het af en tadaa! Klaar om er helemaal tegenaan te kunnen vandaag. 
Tijdens het afspoelen zorgt de koffie voor een lichte scrub en na het afspoelen voelt je huid fris en strak aan. Ik had wel de rest van de dag zin in koffie (en chocola). 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *