Adventskalenders voor foodies (met kortingscodes!)

2020, wat een jaar. In ieder geval heel anders dan we ons hadden kunnen voorstellen! Grote kans dat jij net als ik thuis zit als je dit leest. Een prima reden om het in huis extra gezellig te maken – ik voorspel veel kerstbomen in november dit jaar – en om ervoor te zorgen dat iedere dag een beetje anders en speciaal is. En wat is er nou leuker dan iedere dag een klein cadeautje mogen openmaken? Nou, iedere dag een klein cadeautje mogen openmaken dat je kunt eten of drinken, dacht ik zo!

Daarom zette ik de lekkerste adventskalenders van 2020 voor je op een rijtje. Ben jij zo volwassen dat je elke dag één vakje openmaakt? Of maak je alle vakjes open wanneer jij dat wilt, juist omdat dat zo fantastisch is aan volwassen zijn?

Start healthy habits met MyMuesli2Go

MyMuesli advent calendar

Wist je dat je in 21 dagen de basis kunt leggen voor nieuwe goede gewoontes? Een nieuwe ontbijtroutine wordt nu wel heel makkelijk én lekker met de adventskalenders van MyMuesli.

MyMuesli kennen we natuurlijk van de mooi ontworpen kokers met custom muesli en ook wat betreft de adventskalenders hebben we wat te kiezen. Ik ging voor de MyMuesli2Go adventskalender met 24 verschillende bekers muesli, waar je alleen nog melk of yoghurt bij hoeft te doen. Het is een enorme doos, net een kerstpakket, met aan alle kanten deurtjes met achter elk luikje een andere smaak. Lekkere grote porties, bekende favorieten en 11 smaken die exclusief voor de adventskalender zijn gemaakt! Mijn favoriet tot nu toe is de Strawberry Cheesecake en ik ben heel benieuwd naar de Apple Macadamia.

De MyMuesli2Go (€ 59,90), Porridge (€ 49,90), Deluxe € 139,90) en Premium (€ 69,90, vegan) adventskalenders van MyMuesli zijn te bestellen via MyMuesli.

Geen kortingscode nodig: via deze link krijg je € 12,- euro korting op de MyMuesli2Go adventskalender!

Beery Christmas! Ontdek elke dag een (echt!) nieuw bier

Beery Christmas advent calendar

De afgelopen jaren is speciaalbier aan een enorme opmars begonnen en als het aan mij ligt is deze trend nog lang niet voorbij. Ik wil natuurlijk niemand aanzetten tot (overmatig) alcoholgebruik, maar hier thuis kunnen we enorm genieten van het ontdekken van nieuwe biertjes en neemt bier ook steeds vaker de plek van wijn in bij een diner. Vorig jaar testte ik daarom ook al twee andere adventskalenders met bier, maar die vielen een beetje tegen omdat we veel bieren toch al kenden. Bekende bieren zullen we bij de Beery Christmas adventskalender van Hopt niet tegenkomen, want alle 24 bieren in deze adventskalender zijn speciaal voor deze editie gebrouwen!

De Beery Christmas adventskalender wordt geleverd in een super sturdy verpakking, die zelfs mijn wilde pakketbezorger (ondersteboven, achterstevoren) wist te overleven. Alleen het eerste vak is genummerd, daarna is het puzzelen om bij het volgende blik of flesje te komen. Elk bier heeft een andere stijl (so much label crush! so many Untappd badges!) en op elk vakje staat een bijpassende food tip. Via de bijbehorende app kun je meer informatie over het bier van de dag vinden. Wij hebben alvast een paar vakjes opengemaakt (want fuck it, I’m an adult) en zijn fan!

De Beery Christmas adventskalender met 24 ambachtelijke bieren in blik en fles is voor €69,90 te koop via Hopt.

Wegdromen met de Dreamers van Australian chocolade

Australian advent calendar

Een adventskalender met chocolade mag natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken, maar dan wel eentje met handgemaakte bonbons in 24 heerlijke en bijzondere smaken, graag! De adventskalender van Australian chocolade bestaat uit 24 laatjes met in elk vakje een flinke bonbon uit de Dreamers collectie. In het bijgeleverde boekje kun je de print en daarmee de smaak opzoeken. Kun jij raden welke smaak je proeft?

De chocolade adventskalender van Australian heeft een super-de-luxe uitstraling. Elke bonbon is per stuk verpakt in een doosje van Australian, dus je kunt een losse bonbon bij een vriendin door de brievenbus doen als een mini-cadeautje (of lekker alles zelf opeten natuurlijk). De laatjes met rosé gouden cijfers zijn eigenlijk te mooi om weg te gooien. Ik ga in ieder geval bedenken of ik er een aantal op een plank kan zetten als aandenken aan een bijzondere datum!

De Australian adventskalender met 24 Dreamers bonbons is voor € 39.99 te koop via de website van Australian.

Met de kortingscode MADEFROMSCRATCH5 krijg je 5% korting op de Australian adventskalender!

Tot slot

Deze adventskalenders zijn stuk voor stuk door mij geselecteerd en bij mij thuis getest. Ik ben niet gevraagd of betaald om deze content te maken, maar ik heb zelf ook niet betaald voor deze adventskalenders.

In mijn artikel Samenwerken lees je meer over de verschillende soorten samenwerkingen die ik doe en hoe deze tot stand komen.