De leukste adventskalenders van 2022

– Deze blogpost bevat gesponsorde producten –

Als je mij al een tijdje volgt dan weet je het: Ik ben dol op adventskalenders. Eigenlijk niet eens omdat het zo gezellig om elke dag een vakje open te maken. Nope, I’m a rebel with a cause, die rustig 5 vakjes achter elkaar openmaakt. In oktober. Omdat volwassen zijn fantastisch is.

Ik hou gewoon van mini producten! Kleine verpakkingen, miniaturen, samples, you name it. Van die handige portieverpakkingen voor onderweg, nieuwe producten. Van die promoties waarbij je in de parfumerie een setje met miniaturen krijgt als veel te veel geld uitgeeft aan hetzelfde merk, ben ik ook heel gevoelig voor. Anyway, we dwalen af. Without further ado: de leukste adventskalenders van 2022!

MyMuesli adventskalender 2022

MyMuesli adventskalender kortingscode


Dit jaar heb je voor de heerlijke adventskalenders van MyMuesli keuze uit maar liefst 6 uiteenlopende varianten. Wie echt uit wil pakken gaat voor de Deluxe variant, boordevol verschillende cadeaus waaronder zo’n fijne beker om je favoriete muesli in mee te nemen en heerlijke ontbijtjes om donkere dagen mee te door te komen. Love it!

De MyMuesli adventskalenders
€44,90 – €139,90 via MyMuesli


Let op: Tot en met 30 november 2022 (of totdat de kalenders uitverkocht zijn) krijg je met de MyMuesli kortingscode SCRATCH-AK tot wel €40,- korting op de adventskalenders van MyMuesli! Dit is meer korting dan via de gewone website van MyMuesli, dus let erop dat je bovenstaande link of de speciale MyMuesli kortingscode voor adventskalenders gebruikt.

Beery Christmas adventskalender 2022

Beery Christmas Adventskalender 2022


Het is alweer het 10e jaar dat Saveur Bière de Beery Christmas adventskalender met bier uitbrengt. Zoals ieder jaar mag je van deze bier adventskalender fonkelnieuwe bieren van bekende en minder bekende Europese craft brouwers verwachten die exclusief voor deze bier adventskalender worden gemaakt. Enige nadeel: als je hier een nieuw lievelingsbier ontdekt heb je er maar één van.

Beery Christmas adventskalender
€69,90 via Hopt

KoRo adventskalender 2022


Bij KoRo hebben ze dit jaar keuze uit maar liefst 5 verschillende adventskalenders. Normaal gesproken shop je bij KoRo juist in bulk. De adventskalenders van KoRo zijn daarom een ideale manier om verschillende producten in kleine hoeveelheden uit te proberen.

De KoRo adventskalender is verkrijgbaar in Noten, Vegan, Classic, Fruit en Energy Ball
€39,50 – €64,50 via KoRo


Flash sale! Tot en met 30 november 2022 krijg je met de code FROMSCRATCH_FS 25% korting op de adventskalenders van KoRo. Code verlopen? Na deze datum kun je zoals altijd de code FROMSCRATCH5 gebruiken voor 5% korting op je bestelling.

De Notenshop adventskalender 2022

Notenshop adventskalender 2022


De Notenshop heeft dit jaar voor het eerst een eigen adventskalender! 24 vakjes met kleine zakjes verschillende snacks en notenmixen. Leuk voor onderweg.

Voor €24,95 is deze feestelijke kalender schappelijk geprijsd. Er zit ook nog een cadeaubon bij voor korting op je volgende bestelling.

De Notenshop adventskalender
€ 24,95 via De Notenshop

Tony Chocolonely adventskalender 2022

Tony Chocolonely adventskalender


Leuk en lekker leerzaam, die chocolade adventskalender van Tony Chocolonely. Natuurlijk zit er chocola in (alleen de ronde stukjes, want die zijn het lekkerst) in 10 verschillende smaken en met interessante chocoweetjes aan de binnenkant. Een duurzaam kerstcadeautje waar iedereen blij van wordt en zeker het meest handzame exemplaar uit dit rijtje. Ik zet alvast een grote schoen klaar.

Tony Chocolonely adventskalender
€14,49 via Tony Chocolonely

Tot slot

Dit artikel bevat links naar verschillende webshops. Ik draag deze bedrijven een warm hart toe, maar ik word er zelf niet beter van als je hier iets koopt. Fijne feestdagen en shop verstandig ♥️

Lees meer over verschillende soorten samenwerkingen in Samenwerken.