De designer lunchtrommel van Boho-Tiffin

Hoe leuk zijn deze kleurrijke stapelbakjes? In India worden tiffins al eeuwenlang gebruikt om gerechten mee rond te brengen. Ook de Boho-Tiffins worden handgemaakt in India en voorzien van een leuk printje. En dat alles om ervoor te zorgen dat je (meegebrachte) lunch een feestje wordt!

Taco salad in tiffin

As you like it

Er zijn super veel verschillende designs om uit te kiezen, van dieren-, fruit- of bloemenprint tot kunstzinnige designs met Parisian vibes. Ik ben helemaal verliefd op het design van de limited edition “Oh la la”. Luipaard, lipstick, palmtrees en de nodige dosis roze: that’s me!

De Boho-Tiffin is verkrijgbaar in 4 verschillende afmetingen: Mini (3 x 400 ml), Originals (3 x 500 ml), Large (3 x 750 ml) en Salad (2 x 750 ml). Per variant zijn de verdiepingen dus allemaal even hoog. De Salad is qua formaat hetzelfde als de Large, maar dan met twee in plaats van drie verdiepingen en met een kortere klem om de bakjes stevig op elkaar te houden.

Poke bowl in tiffin

Omdat ik de Boho-Tiffin vooral wil gebruiken voor het meenemen van mijn lunch, het in de koelkast zetten van mealpreps en als koektrommel ben ik voor de Large gegaan.

Eten doe je met je ogen

Een met aandacht bereide en gepresenteerde lunch is als een goede lipstick of high heels: je voelt je beter en dat straal je dan ook uit. De stapelbakjes van Boho-Tiffin vragen er gewoon om gevuld te worden met gezonde ingrediënten in alle kleuren van de regenboog. Het staat zo vrolijk dat we nu zelfs de poké bowl thuis in de tiffin maken.

De Large is voor mij het ideale formaat om een lekkere salade of allerlei leftovers voor lunch in mee te nemen. Ook nu we meer thuis zijn wordt de Boho-Tiffin veel gebruikt ter vervanging van schaaltjes met afdekfolie in de koelkast.

Ik ben dol op dim sum en wilde al een tijdje van die stoommandjes, maar dat zijn echte unitaskers en die komen er bij mij niet meer in (zeker omdat we al een grote stoompan hebben). De stapelbare bakjes van de Boho-Tiffin zijn ideaal om een toren dampende dim sum aan tafel te onthullen.

dimsum in tiffin

De bovenste laag gebruik ik ook los als koektrommel. Er wordt hier nogal eens wat gebakken en het ziet er zo veel leuker uit om op kantoor vanuit de Boho-Tiffin te trakteren dan uit een plastic bakje. De bijgeleverde netbag zorgt ervoor dat de bakjes onderweg mooi rechtop blijven staan.

Waar te koop

De design tiffins van Boho-Tiffin zijn te koop via Boho-Tiffin.
De hier afgebeelde tiffin is de Large in de kleur Oh la la. De hele set met Boho-Tiffin Large, hanger en netbag naar keuze kost €48,95 exclusief verzending.

Boho tiffin with crisps

Dit artikel betreft een samenwerking. Ik ben niet gevraagd of betaald om deze content te maken, maar heb zelf ook niet betaald voor dit product. In mijn blog Samenwerken lees je meer over de verschillende soorten samenwerkingen die ik doe.